Fixa massa! 2012, nu j*vlar!

Varför jag inte kommer börja sattsa på bloggen än..

Är för att  jag just nu bara har min tillfälliga design/header o har inga bilder eller nått!
Ska även försöka ändra vääldigt mycket på mig just nu, utsenendet alltså. kej kanske inte är så mycket
men håret iaf! Ska tona/klippa mig så snart som möjligt och även kanske ögonbrynen..? för åh pallar inte se ut så här längre, haha? Vet att ''man ska vara nöjd med sig själv o det man har'' Men kan man inte få göra en förendring då. jorrå, ska oxå til täby eller någon stans och ta o handla upp mina.. vad är det.. typ 1200 kr? presentkort.
Skulle gjort det förra månaden. men då glömde jag alla! hh.. Så ska typ ''storhandla''. Då ska jag iaf få tag på någon som vill ta en massa bilder o sånt med mig! haha mobbad jag är. Till min nästa header/design , då blir det mycket bättre.
Kan fan inte se ut så här längre.. omg.


Måste även börja sattsa på skolan, pallar inte ha omprov och sånt! nej ,nej. om jag ska komma någon stans här i livet är det väll bara börja sattsa! så kommer där oxå inte kuna blogga så mycket nu.Ska även försöka få upp kontakten med många! Har umgåtts med så många , eller gjorde. Som jag var sjukt bra vänner med som jag knabbt pratar med just nu? Många från förra skolan, och annat oxå. Som jag bara pratar med på chatten på fb! + att jag ska försöka träffa massa från chatten oxå. haha, vilket liv man har. heh, nej men har pratat med många om att ''ah vi borde ses någon gång'' men det händer aldrig?! Så nu ska jag kolla igenom chatten o sånt o kolla lite. Vilka är det? Tex någon jag måste träffa snart är då Ida. Förra bästis faktiskt vi var det i .. typ 4 år.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0